Πάνω από 2000 θεατές και μεγάλα ονόματα βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στο φιλικό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη.

Μεγάλη επιτυχία και συναισθηματική φόρτιση είχε το φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, που έφυγε από τη ζωή στις 13 Αυγούστου. Το «παρών» έδωσαν πάνω από 2000 φίλαθλοι που έδειξαν πως δεν έχουν ξεχάσει τον αδικοχαμένο Παναγιώτη και παράλληλα ενίσχυσαν οικονομικά την οικογένειά του.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας και τον Δήμο Καλαμάτας και ήταν μεταξύ της ομάδος Συμπαικτών – Φίλων Παν. Μπαχράμη και ομάδας επίλεκτων ποδοσφαιριστών ΠΣΑΠ. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως αυτό το φιλικό θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο.

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος και μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου (Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Γεωργέας, Αλέκος Δέδες, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Φωτάκης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κ.α) που ήταν συμπαίκτες ή αντίπαλοι με τον Παναγιώτη. Πριν από την έναρξη του φιλικού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, ενώ δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στη σύζυγο του εκλιπόντος. Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα νωρίτερα έγινε μετονομασία στο γήπεδο του Στρατοπέδου από το οποίο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ο Μπαχράμης, σε δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης» ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά το φιλικό που είχε διάρκεια 60 λεπτά έληξε ισόπαλο 2-2. Τα γκολ για τους επίλεκτους ΠΣΑΠ πέτυχαν οι Γιαννακόπουλος και Γυφτάκης και για τους Συμπαίκτες και Φίλους Π. Μπαχράμη οι Καούνος και Γυφτάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά η ομάδα Φίλοι-Συμπαίκτες Π. Μπαχράμη αγωνίστηκε με 10 παίκτες, γιατί νοητά μαζί τους αγωνιζόταν και ο Παναγιώτης Μπαχράμης… Τον αγώνα σφύριξε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, με βοηθούς τους Αλεξέα και Ζαρακοβίτη.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΣΑΠ (Δώνης-Σκαφιδάς): Κωνσταντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δρούγας, Ιωάννου, Δέλλας, Γιαννακόπουλος, Φωτάκης, Μπελεβώνης, Λαμπρόπουλος, Ν.Λυμπερόπουλος, Καλαντζής. Επαιξαν ακόμη οι Τσάνας, Τζούμπα, Γυφτάκης, Γεωργέας, Πούλιος και Δημητρούλιας.

ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗ (Γεωργόπουλος-Παπανικολόπουλος): Σ. Λυμπερόπουλος, Μαυρέας, Μπλέτσας, Παλαμάρας, Σακελλαρόπουλος, Π. Αργάνης, Λαδάκης, Δέδες, Μπεγέτης, Καούνος, Φωτεινάκης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Κακαλέτρης, Θεοχάρης, Καραμπάγιας, Κοψαχείλης, Σκαπίν, Κ. Μπαχράμης, Ν. Αργάνης και Χατζηαγγελής.

πηγή: gazzetta.gr