Είναι ένας από τους ικανότερους μέσους του Καμπιονάτο. Ένας δυναμικός παίκτης, μια ηγετική μορφή, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, η οποία, όμως, έχει να εμφανιστεί σε αγωνιστικό χώρο από τον περασμένο Μάιο. Ο λόγος για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος μίλησε στην ιταλική «Tuttosport» και έδειξε αισιόδοξος για την επικείμενη επιστροφή του.

«Νιώθω πολύ καλά, πολύ καλύτερα από ό,τι ένιωθα μερικές εβδομάδες πριν. Ήταν δύσκολο να μείνω τόσο καιρό εκτός γηπέδων και εξακολουθεί να είναι σκληρό να μην μπορώ να παίξω. Αλλά είμαι αισιόδοξος πως οι δύσκολες μέρες πέρασαν και σύντομα θα είμαι σε θέση να παίξω ξανά ποδόσφαιρο», είπε ο Σέρβος μέσος.

Ο Στάνκοβιτς έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, κάτι που τον ανάγκασε να απουσιάσει από το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Η αποθεραπεία έχει ολοκληρωθεί και αυτό που απομένει είναι να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ίντερ. «Την ερχόμενη Πέμπτη θα προπονηθώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου για πρώτη φορά μετά από καιρό και ελπίζω πως μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου θα έχω ανακτήσει τη χαμένη φυσική κατάστασή μου. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου», είπε με αισιοδοξία ο μέσος της Ίντερ.

Αν ο Στάνκοβιτς καταφέρει να επιστρέψει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του, θα αποτελέσει, σίγουρα, μια άτυπη… μεταγραφή, ενισχύοντας το ρόστερ που έχει στην διάθεσή του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή: sport-fm.gr