Απόλυτα έτοιμοι και αισιόδοξοι για το παιχνίδι της Παρασκευής στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκαν στην συνέντευξη Τύπου τόσο ο Λούκα Μπάνκι όσο και ο Μπόμπι Μπράουν, από πλευράς Σιένα.

Τόσο ο τεχνικός όσο και ο «ηγέτης» των Ιταλών, τόνισαν ότι γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση όμως επισήμαναν ότι παρά τις απουσίες, το κίνητρο για την Σιένα είναι μεγάλο αφού απέναντί της έχει τον πρωταθλητή Ευρώπης.

«Αύριο περιμένουμε να έχουμε ένα πραγματικά δύσκολο και παράλληλα ενδιαφέρον ματς. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό θα μας δώσει μια έξτρα ώθηση έτσι ώστε να ξεπεράσουμε μια δύσκολη στιγμή με κάποιους τραυματισμούς που μας έχουν επηρεάσει», ήταν αρχικά τα λόγια του Μπάνκι και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει αλλάξει λιγότερο συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν, ήταν μια αξιομνημόνευτη χρονιά για αυτόν τον σύλλογο με επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό το παιχνίδι θεωρητικά είναι… απαγορευτικό, αλλά αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς μας ακόμη και σε αυτή τη στιγμή ανάγκης εξαιτίας των τραυματισμών και για αυτό αυτοί που θα παίξουν θα πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια».

Από την δική του πλευρά, ο Μπόμπι Μπράουν, σχολίασε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης. θα προσπαθήσουν να νικήσουν στην έδρα τους, οπότε θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί με αυτούς στο παρκέ. Θα είναι σπουδαία νύχτα, σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και θα είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη εκτός έδρας».

Πηγή: sport-fm.gr