Μετά το Πάσχα, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μιλήσει για όλα. «Υπήρξαν άνθρωποι της Παναθηναϊκής οικογένειας που δεσμεύτηκαν προσωπικά σε μένα πως θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια μας. Δυστυχώς ακόμα τους ψάχνουμε».

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα τοποθετηθεί για όλα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό Α.Ο., το τμήμα μπάσκετ, αλλά και για το Athens Alive.

Στο μεταξύ προχώρησε σε μια δήλωση με την οποία συνεχάρη τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, ενώ για τον Ερασιτέχνη είπε ότι έχει αποπληρωθεί το 70% του χρέους και υπογράμμισε ότι ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί άνθρωποι της Παναθηναϊκής οικογένειας οι οποίοι είχαν δεσμευτεί ότι θα ενισχύσουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Οφείλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους αθλητές του για την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσαν χθες. Αυτό που πέτυχαν θα φανεί τα επόμενα χρόνια, καθώς όλα τα οικοδομήματα κρίνονται από τα θεμέλια τους και φέτος μπήκαν οι βάσεις για αυτό που θα ακολουθήσει. Όλοι οι συντελεστές του ΤΑΑ πρέπει να είναι περήφανοι, όχι μόνο για το αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και για το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, αυτό της πραγματικής οικογένειας και της παναθηναϊκής ψυχής που εξέπεμπε όλο το σύνολο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κατεβασμένα κεφάλια. Πέρυσι τον Απρίλιο παίζαμε για την παραμονή μας στην Α1 και φέτος για την είσοδο μας στα ημιτελικά. Από την Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είχα δηλώσει πως φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά, μέσα στην οποία θα βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Όταν παραλάβαμε την διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, το χρέος του ΤΑΑ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μέσα στην χρονιά αποπληρώσαμε και διακανονίσαμε το 70% του χρέους. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά εκτός από το τρέχον αγωνιστικό budget, τρέχαμε και άλλα δυο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις για να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει αυτό! Από την άλλη, υπήρξαν άνθρωποι της Παναθηναϊκής οικογένειας που δεσμεύτηκαν προσωπικά σε μένα πως θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια μας. Δυστυχώς ακόμα τους ψάχνουμε. Όπως και να έχει, με βοήθεια ή μη, εμείς θα πορευτούμε τον δρόμο που έχουμε αποφασίσει και να είστε σίγουροι ότι τον στόχο μας θα τον πετύχουμε. Σε αυτόν τον δρόμο θα θέλαμε συνοδοιπόρο τον Παναθηναϊκό κόσμο. Ο αριθμός των 474 μελών που έχουν γραφτεί από τις 8 Ιουνίου μέχρι και σήμερα δεν νομίζω ότι συνάδει της προσπάθειας που γίνεται. Η στήριξη στην μάνα του λόχου είναι υποχρέωση για κάθε αληθινό Παναθηναϊκό».

Πηγή: gazzetta.gr