Ιδιαίτερο για αγωνιστικούς και μη λόγους είναι το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο επειδή οι «πράσινοι» στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και με νίκη θα είναι τουλάχιστον τρίτοι στον πρώτο όμιλο, αλλά και λόγω της επιστροφής του παλιόφιλου Μάικ Μπατίστ, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Η αντίπαλός μας είναι διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Ο προπονητής της έχει προχωρήσει σε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Είναι κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις παρακολουθώντας τα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη, εμείς έχουμε ήδη προκριθεί στο Top 16 και περιμένουμε την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ ως αντιπάλου του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Είναι κάτι ξεχωριστό από τη στιγμή που έπαιξε για εννέα χρόνια στην ομάδα και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Στόχος μας είναι να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό, χωρίς τη μεγάλη πίεση που είχαν οι παίκτες σε προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση στην πρώτη φάση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Από την πλευρά του, ο Ντέργουιν Κίτσεν έθεσε τη διαρκή πρόοδο στόχο του Παναθηναϊκού. «Το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι για μας ένα ακόμη ματς για να δείξουμε σε όλους ότι γινόμαστε καλύτεροι και προοδεύουμε. Έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Ναι, εντάξει, περάσαμε στο Top 16, αλλά πέρα από αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Δεν θα σταματήσουμε επειδή πήραμε την πρόκριση. Ποτέ δεν μπαίνεις στο παρκέ σκεφτόμενος ‘εντάξει, δεν χρειάζεται να κερδίσουμε αυτό το ματς’. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι πως είναι αναγκαίο να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία για όλες τις αναμετρήσεις», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Πηγή: sport-fm.gr