Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αρσένιο, σύμφωνα με την «A Bola». Ο 23χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπελενένσες, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Μάλιστα τον παίκτη φέρεται να παρακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Πεναφιέλ.

Ο Αρσένιο Μάρτινς Λαφουέντε Νούνες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έκανε τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής στην Πόρτο, ενώ έχει περάσει και από τη Μαρίτιμο στη μεγάλη κατηγορία και πέρυσι έπαιζε στη Ριμπεϊράο της τρίτης κατηγορίας. Φέτος έχει οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, καθώς επίσης και τρεις εμφανίσεις στο Κύπελλο.

Πρόβλημα με Γεωργιάδη

Ενοχλήσεις στον αστράγαλο είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά να είναι αμφίβολη. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Λάζαρ, όπως και οι τραυματίες Λόρενς και Ρομπέρ, ενώ ο Γκαρσία έκανε συντηρητικό πρόγραμμα.

Προς παραμονή ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να παραμείνει στην προεδρία του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτή την απόφαση καταλήγει ο Ιβάν Σαββίδης. Στο νέο σχήμα θέση θα έχει η Μαρία Γκοντζάρεβα, ενώ θα διατηρήσει τη θέση του ο Σπύρος Μηλιωρίδης, όχι όμως οι Βασίλης Τριλυράκης, Γιώργος Σαχπατζίδης και Άντον Κοντάρεφ.

Πηγή: sport-fm.gr