Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (11/9) κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Ναφτί, Βανγκέλι, Φατί, Ρουίς, Τόχα, Τσέζαρεκ, Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Χαβίτο, Οριόλ, Πρίττας, Κόκε, Μίσελ.

Ποιοι κόπηκαν

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χουάνμα, Πορτίγια, Τσεζνάουσκις, Παπαζαχαρίας, Τόνι Κάλβο, Κατίδης, Αγτζίδης, Καζναφέρης, Οικονομόπουλος, Μπουγαΐδης, Αραβίδης.

Με 4-4-2 ο Άρης

Παρότι ο Αργεντινός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του είναι σίγουρο πάντως πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα που ξεκινήσει και ολοκληρώσει το παιχνίδι. Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναμένεται να παρατάξει τους Σηφάκη κάτω από δοκάρια δεξιά τον Νέτο και αριστερά των Μίσελ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λαζαρίδης και Ρονάλντο Γκιάρο. Τα δύο αμυντικά χαφ οι Πρίττας και Τόχα, ενώ στις πτέρυγες οι Χαβίτο δεξιά και Μενδρινός αριστερά. Στην επίθεση ο Ρουίς στην κορυφή με τον Κόκε να είναι ένα κλικ πιο πίσω.

Τεράστια η ζήτηση των εισιτηρίων

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης» από φιλάθλους μόνο του Άρη. Οι οπαδοί της ομάδας θα δώσουν βροντερό παρών και θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια και αναμένεται λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να εξαντληθούν.