Τα πάντα μπορούν να συμβούν για αυτό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει για τρίτη φορά επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Ο 69χρονος κόουτς, που αναδείχθηκε επίτιμος δημότης Πειραιά, στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής όπου και τιμήθηκαν Σέρβοι προπονητές και αθλητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα, χαρακτήρισε τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα του και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε.

«Ούτε φανταζόμουν πριν από 33 χρόνια, που ‘χα τις πρώτες επαφές μου με τον Άρη, όχι ότι θα έφθανε αυτή η βραδιά, αλλά ούτε πως θα ζούσα όλα όσα έζησα. Το είπα και το μεσημέρι: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου» είπε αρχικά ο «Ντούντα» και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είναι πολύ καλό που η ομάδα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό από πέρυσι. Είναι σχεδόν ίδια ομάδα και θα είναι έτοιμη. Θα είναι δύσκολο να τα καταφέρει το ίδιο και φέτος. Εύχομαι όμως να το κάνει, αλλά είναι λίγο δύσκολο. Με κατεύθυνε ο Θεός να αναλάβω για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό».

Όσο για τον θα αναλάμβανε για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» ; «Ποτέ δεν ξέρεις…», ήταν το σχόλιο του Σέρβου κόουτς.

Πηγή: Sport-fm.gr