Η αποστολή της Εθνικής προσγειώθηκε-με το τελευταίο κομμάτι της πτήση να έχει αρκετές αναταράξειςλίγο μετά τις 14:00 στη Ρίγα, όπου αύριο αντιμετωπίζει τη Λετονία για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014.

Μετά από δυόμισι ώρες στον αέρα η πτήση τσάρτερ της «γαλανόλευκης» κουνήθηκε αρκετά λίγο πριν την προσγείωσή της, κάτι που σχολιάστηκε μέσω Twitter από τον Αλέξανδρο Τζιόλη («άφιξη στη Λετονία με περιπετειώδη προσγείωση», έγραψε χαρακτηριστικά).

Οι διεθνείς, που συνάντησαν καλές καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία 17 βαθμών, επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και αναχώρησαν αμέσως για το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή. Οι παίκτες θα γευματίσουν, θα ξεκουραστούν και το βράδυ θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος.

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, που θα έχει διάταξη σε 4-4-2, όπως φάνηκε και στο χθεσινό δίτερμα. Ο Καρνέζης ήταν στο τέρμα, Σπυρόπουλος και Τοροσίδης ήταν στο αριστερό και δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ Κ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος το δίδυμο των στόπερ. Τζιόλης και Κατσουράνης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μανιάτη στα δεξιά του και τον Φορτούνη αριστερά, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Γκέκας και Μήτρογλου, με τον τελευταίο να κινείται περισσότερο περιφερειακά.

Διαθέσιμοι είναι τόσο ο Γιώργος Σαμαράς, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, όσο και ο Χοσέ Χολέμπας καθώς το διάστρεμμα που υπέστη χθες στη δεξιά ποδοκνημική αποδείχτηκε… ελαφρύ. Πάντως αμφότεροι αναμένεται να είναι στον πάγκο, όπως και οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Σιόβας, Μαλεζάς, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Σαμαράς, Μαυρίας και Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr