Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά που αφορούν τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του διεθνούς στόπερ από τον Ολυμπιακό στη Σάλκε είχε φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ και τώρα οι Γερμανοί ετοιμάζονται να τον πουλήσουν με δεκαπλάσια χρήματα (20 εκατ. ευρώ).

Το πρώτο συμβόλαιο του 20χρονου κεντρικού αμυντικού ήταν 450.000 ευρώ και μέσα σε ενάμιση χρόνο, αφού οι διοικούντες τον σύλλογο του Γκελζενκίρχεν εκτίμησαν την αγωνιστική πρόοδο που είχε σημειώσει. Το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού παίκτη αγγίζει τις 750.000 ευρώ.

Τώρα έρχονται οι Ρώσοι, οι οποίοι του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ, ενώ η εφορία στη Ρωσία (13%) δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη της Γερμανίας (45%). Ουσιαστικά ο Παπαδόπουλος θα ανέβει τέσσερις φορές πάνω το κασέ του και θα γίνει ο καλύτερα Έλληνας αμειβόμενος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Στο πάγιο ποσό του συμβολαίου του διεθνούς άσου δεν υπολογίζονται τα μπόνους. Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα βάλει στο τραπεζικό του λογιαρασμό 1 εκατ. ευρώ και για την πρόκριση της ρωσικής ομάδας στους «16» του Champions League άλλο μισό εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr