Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την ομάδα στη ρεβάνς με τη Μάλαγα έκανε μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παράλληλα τόνισε την πίστη του στο «τριφύλλι», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε πως οι «πράσινοι» εκφράζουν κάτι νέο σε αντίθεση με το σύστημα της απάτης, της αρπαχτής και της παράγκας, το οποίο πεθαίνει.

«Ο Παναθηναϊκός είναι Μεγάλη ομάδα! Δεν παραδίνεται δεν υποκύπτει! Πολεμά και πιστεύει στην τελική νίκη! Επίμονα συνεχίζουμε! Όλοι μαζί!

Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη υπέρβαση! Από χαμηλά ξεκινάμε και ξαναχτίζουμε τον νέο ΠΑΟ των οπαδών.

Η ομάδα των οπαδών και οι οπαδοί της ομάδας όλοι μαζί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη υπέρβαση», έγραψε ο κ. Αλαφούζος αναφορικά με τη ρεβάνς κόντρα στη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ στη συνέχεια είχε τον παρακάτω διάλογο:

«Κάνουμε και λέμε ότι είναι αρεστό. Επικοινωνιακά παιχνίδια κτλ. Με άλλα λόγια νέο ήθος και αναγέννηση…», υποστήριξε κάποιος follower για να απαντήσει ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

«Το αρεστό φίλε είναι η μαγκιά, η απάτη, η παράγκα και η αρπαχτή και αυτό το σύστημα σήμερα πεθαίνει! Κάποιοι θέλουμε κάτι νέο»!

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει !Τώρα είναι η ώρα της αναγέννησης! Νέο ήθος, νέα ομάδα βήμα-βήμα προχωράμε με πίστη για κάτι καινούργιο»!

Πηγή: sport-fm.gr