Τελείωσε πριν καν ξεκινήσει η περιπέτεια του Ζε Εντουάρντο στη Μίλαν. Οι ιταλικές εφημερίδες εμφάνιζαν ως βέβαιο το δανεισμό του Βραζιλιάνου από τη Τζένοα, τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα της Γένοβας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αμέσως ανέφεραν πως αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η εκδήλωση ενδιαφέροντος του ισχυρού άντρα των «ροσονέρι» για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζε Εντουάρντο. Η Μίλαν, στην προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, ζητούσε τον δανεισμό του παίκτη της Τζένοα.

Και ενώ όλοι ήταν βέβαιοι πως η μετακίνηση του Ζε Εντουάρντο στη Μίλαν ήταν γεγονός, το πρωί της Πέμπτης τα δεδομένα άλλαξαν και ο παίκτης έπαψε να απασχολεί τους Μιλανέζους.

Τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας προσπαθούν να αιτιολογήσουν αυτή την εξέλιξη. Πιθανολογούν πως ο παίκτης δεν ήθελε να περάσει ένα χρόνο υπό δοκιμή στη Μίλαν, αισθανόμενος πως η πίεση θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην απόδοσή του.

Μια άλλη εικασία που κάνουν, έχει να κάνει με την άποψη του προπονητή των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον παίκτη, που φαίνεται να μην εκτιμάει ιδιαίτερα τις ικανότητες του Ζε Εντουάρντο.

Γεγονός, πάντως, είναι πως ο παίκτης δεν θα μετακινηθεί στη Μίλαν. Προς μεγάλη ανακούφιση των οπαδών της ομάδας, που δεν πρόκειται πέσουν σε κατάθλιψη από την εξέλιξη αυτή.

Πηγή: sport-fm.gr