Μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του έχει την ευκαιρία να γράψει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ (20:00, Novasports 2) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League. Χωρίς άγχος οι Περιστεριώτες απέναντι στην αγγλική ομάδα -η οποία έτσι κι αλλιώς είναι το φαβορί- και με ολόκληρη την πόλη στο πλευρό τους, ετοιμάζονται για την πιο… μεγάλη τους ώρα.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην Αθήνα με πολλές απουσίες, αφού πέρα από τραυματισμούς και απουσίες, έχει να αντιμετωπίσει και το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και τα συνεχόμενα ματς. Αυτό βέβαια, ουδόλως απασχολεί τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι… μπαρουτοκαπνισμένος από τέτοια ματς (τα 130 φτάνει στην Ευρώπη) και στην άκρη του μυαλού του βρίσκεται και η μεγάλη έκπληξη.

Ακόμη κι έτσι, ο Ατρόμητος είναι το αουτσάιντερ, όμως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στην ομάδα του Περιστερίου να ονειρεύεται, όπως άλλωστε και στους οπαδούς της, οι οποίοι λογικά θα γεμίσουν το γήπεδο.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει τόσο στο σχήμα, όσο και στα πρόσωπα της ενδεκάδας και λογικά θα δούμε ένα 4-3-3 (ή 4-5-1 αν προτιμάτε), με τον Ιτάνζ στο τέρμα, τους Φυτανίδη-Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας και τους Σκόνδρα, Γιαννούλη στα άκρα της. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος και Μπρίτο, με τους Επστάιν και Μπέλιτς να παίζουν πολύ κοντά τους και να δίνουν βοήθειες στον ανασταλτικό τομέα. Παράλληλα οι δυο τους καλούνται να δίνουν βοήθειες και στον Νιάζι Κούτσι, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr