Συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ο Τζαμπάολο Πατσίνι. Ο πρώην διεθνής επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου μελετά τις όποιες προτάσεις φτάνουν στα χέρια του. Τα τελευταία σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νάπολι.

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και ο Τζαμπάολο Πατσίνι δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κατά καιρούς εμφανίζονται σενάρια για ομάδες από την Ιταλία που τον διεκδικούν, αλλά ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμα στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ.

Δημοσίευμα της «Gazzetta dello sport» κάνει λόγο για μια νέα περίπτωση που μπορεί να «ξεμπλοκάρει» την υπόθεση του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τη Νάπολι, που προσπαθεί να εντάξει τον Πατσίνι στη διαπραγμάτευση της μεταγραφής του Βάλτερ Γκαργκάνο στην Ίντερ.

Συγκεκριμένα οι Ναπολιτάνοι έχουν προτείνει στην Ίντερ να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα για τον Γκαργκάνο τον Πατσίνι, πληρώνοντας ένα μικρότερο ποσό από αυτό που αξιώνει ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» και ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ. Ο Πατσίνι αποτελεί μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την επίθεση και έχει συνεργαστεί άψογα στη Σαμπντόρια με τον Βάλτερ Ματζάρι.

Η πρόταση αυτή μοιάζει να ικανοποιεί και τις δύο ομάδες, αλλά «κολλάει» στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Πατσίνι δεν είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα της μετακόμισής του στον Ιταλικό νότο, προτιμώντας να περιμένει για άλλες προτάσεις, ελπίζοντας πως μία από αυτές θα προέρχεται από τη Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr