Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής, το ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ («και όχι μόνο», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά) στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, όπως και την επιθυμία του 30χρονου άσου να μετακομίσει στην Bundesliga. Πάντως καθιστά σαφές πως τον πρώτο λόγο για το μέλλον του έχει ο ΠΑΟΚ και δεν αποκλείει την παραμονή του διεθνούς φορ στο «Δικέφαλο του Βορρά».

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τη Γερμανία, κι όχι μόνο, για το Δημήτρη. Δεν είναι μόνο η Φορτούνα που ενδιαφέρεται από την Bundesliga», τόνισε ο εκπρόσωπος του «Σάλπι», ενώ ήταν σαφής για τις προθέσεις του παίκτη. «Ο Δημήτρης ενδιαφέρεται να παίξει στη Γερμανία. Ποιος Έλληνες ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε; Οι Γερμανοί δεν μπορούν χωρίς τον Έλληνά τους, έτσι ή αλλιώς (γέλια)».

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Τάσος Σαλονίδης, που μίλησε στην Bild, είναι συνεργάτης του. «Ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Εμείς είμαστε φίλοι του. Ο Τάσος Σαλονίδης ήταν συμπαίκτης του και συνεργάτης μου. Εγώ είμαι κουμπάρος του και τον εκπροσωπώ χρόνια».

Πώς εκτιμά πως θα καταλήξει η υπόθεση; «Συζητήσεις γίνονται, όλα είναι πιθανά, τόσο να μείνει στον ΠΑΟΚ όσο και να πάει στο εξωτερικό. Το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο στις αρχές της άλλης εβδομάδας, γιατί δεν κάνει καλό όσο τραβάει σε κανέναν, τόσο στον παίκτη όσο και στην ομάδα», τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως «… τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ, τόσο για τον Σαλπιγγίδη όσο και για τον Μαλεζά. Οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι. Περιμένουμε να γίνει πρώτα πρόταση στον ΠΑΟΚ και μετά στο Δημήτρη».

Πηγή: sport-fm.gr