Σε ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θέλουν να προχωρήασουν στον Άρη, παρά τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν τις «τρύπες» του ρόστερ και έχουν ήδη καταλήξει στους στόχους που θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ημέρες, με μεγαλύτερο απ’ αυτούς τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο διεθνής επιθετικός δεν τα βρήκε με την γερμανική Σανχάουζεν και ο Άρης πολύ θα ήθελε να επιστρέψει μετά από χρόνια. Στην περίπτωσή του λοιπόν υπάρχει αισιοδοξία, αλλά για να προχωρήσει θα πρέπει να «πέσουν» οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο του Κατσαβάκη βρίσκεται επίσης και ο Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, με τον Γκανέζο χαφ να προορίζεται για μία θέση στον άξονα της ομάδας.

Πάντως, ο παίκτης που όπως όλα δείχνουν είναι πιο κοντά αυτή την στιγμή στον Άρη είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο 21χρονος αριστερός μπακ δοκιμάστηκε την περασμένη εβδομάδα από τους «κίτρινους» και όπως αναφέρεται αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr