Μπορεί η κληρωτίδα να μην ωφέλησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πολύ νωρίς στο νέο πρωτάθλημα θα βρει στον δρόμο του τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν, όπως σχολίασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ έθεσε ως πρώτο στόχο την παραμονή στην Super League, ενώ μίλησε για την υπόθεση της αδειοδότηση, η οποία δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και για το δύσκολο ξεκίνημα.

«Η ομάδα θέλει να παραμείνει για χρόνια στην κατηγορία και την περσινή χρονιά κατάφερε κάτι που έπρεπε να γίνει 25 χρόνια πριν. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή. Θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Φέτος εντάχθηκαν στο ρόστερ μας πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, γιατί ενώ αρχικά πήραμε αδειοδότηση, στη συνέχεια μας την πήραν πίσω και το χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν μας έχουν εξηγήσει για ποιο λόγο. Παρά τα προβλήματα αυτά, προετοιμαζόμαστε με νέους ποδοσφαιριστές αλλά κι έναν παλιό κορμό για να μείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, να ξεπεράσουμε σαν χώρα τις οικονομικές δυσκολίες και να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς ακρότητες και φασαρίες», ήταν αρχικά τα λόγια του προέδρου της ομάδας.

Όσον αφορά τα πρώτα παιχνίδια του ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Με τα Χανιά έχουμε μια επαφή καθώς είναι η καταγωγή της συζύγου μου από εκεί. Θα είναι δύσκολο το ξεκίνημα, δεν τους γνωρίζουμε ως ομάδα ενώ ακολουθούν τη 2η και 3η αγωνιστική δύο πολύ δύσκολες ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr