Ο Μπρούνο Φορναρόλι είναι ο «εκλεκτός» του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Ο 25χρονος φορ αγωνίστηκε με την Σαμπντόρια στη Serie Β, έχοντας 358 λεπτά συμμετοχής σε 11 αγώνες που έπαιξε την περσινή σεζόν.

Τα δικαιώματα του Ουρουγουανού ανήκουν πλέον σε μία ομάδα της Ουρουγουάης και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού.

Η αγορά του παίκτη ανέρχεται στις 600.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» δεν έχει το συγκεκριμένο ποσό για να πάρει άμεσα τον παίκτη. Αν τελικά ο Παναθηναϊκός πάρει τον Φορναρόλο αυτό θα γίνει με δόσεις.

Το τελευταίο διάσημα έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές από πλευράς «πράσινων» και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αν και έχουν «παγώσει» την τελευταία εβδομάδα.

Όπως γράφει η SportDay, το πιθανότερο είναι να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν την Πέμπτη με στόχο ο παίκτης να έρθει μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να πάει στην Αυστρία.

Από την πλευρά του, ο Φερέιρα έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον παίκτη και έλεγε πως ο Ουρουγουανός «έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά του Τοτσέ, είναι παίκτης περιοχής, διάβολος, έτοιμος να χτυπήσει και να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να παίξει και στα άκρα, αλλά είναι κυρίως επιθετικός περιοχής».

Το προφίλ του Μπρούνο Φορναρόλι

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 7-9-1987
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ουρουγουάη
ΥΨΟΣ: 1.75
ΚΙΛΑ: 63

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ

2007-08 ΝΑΣΙΟΝΑΛ 26 14
2008-09 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 5 0
ΣΑΝ ΛΟΡΕΤΖΟ (ΔΑΝ.) 12 2
2009-10 ΟΥΕΛΒΑ (ΔΑΝ.) 17 2
2010-11 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1 0
ΝΑΣΙΟΝΑΛ (ΔΑΝ.) 9 4
2011-12 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 11 0

Σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οσοι θελήσουν να αγοράσουν σήμερα θα το πράξουν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «πράσινης» ΠΑΕ, pao.gr.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μέσα στην εβδομάδα να προχωρήσει στη μεταγραφή και του επιθετικού, ενώ έχει και κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψει. Για αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος από το ποσό, που ήδη έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», σήμερα ή αύριο θα πάρει 400.000 ευρώ για ανάγκες της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr