Ταξίδι στη Μαδρίτη θα πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για να συζητήσουν από κοντά με τον Χοσέ Μαρία Γκούτι και τον εκπρόσωπό του, το ενδεχόμενο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».
Αποφασισμένοι να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του 34χρονου μέσου είναι στον Ολυμπιακό και μέσα στο σαββατοκύριακο θα φουλάρουν για την συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ανάψει το πράσινο φως στους συνεργάτες του να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είναι διατεθειμένη να του προσφέρει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητά ο Ισπανός άσος για κλειστό διετές συμβόλαιο. Από την πλευρά του ο Γκούτι, τηλεφώνησε σε δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα και τον ρώτησε τα πάντα για τον Ολυμπιακό, κυρίως σε ότι αφορά στο οικονομικό καθώς ανησυχεί λόγω της κρίσης στη χώρα μας.

Σήμερα ο μάνατζερ του Γκούτι θα ταξιδέψει στην Τουρκία προκειμένου να μιλήσει με την Μπεσίκτας, η οποία είναι η βασική αντίπαλος του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση. Πάντως, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένος να περιμένει και την πρόταση της ελληνικής ομάδας πριν ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Πηγή: Gazzetta.gr