Μετά τη Super League, η αλλαγή της ποινής για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ πέρασε με ψήφους 15-2 και από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι ο υποβιβασμός για τις ομάδες δεν θα ισχύσει, με τις ΠΑΕ Παναθηναϊκό και Πανιώνιο να είναι οι δύο πιο… επικίνδυνες.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες για θετική εξέλιξη στον δικό τους φάκελο, ενώ από τους «κυανέρυθρους» προκύπτει αισιοδοξία για ανατροπή δεδομένων όσον αφορά τη δική τους υπόθεση. Ωστόσο, όσες ομάδες δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν άδεια, θα πρέπει να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League. Φυσικά, θα ισχύει και ο περιορισμός μεταγραφών…

Οι δύο που δεν ψήφισαν την αλλαγή φέρεται να είναι ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου. Παράλληλα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το πάρκο Γουδή, δυσαρέσκεια εξέφρασε μέσω των εκπροσώπων της, Χέρμπερτ Χούμπελ (επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης στην ΕΠΟ) και Εντουάρντο Ντερβίσι, Μάριου Γεωργίου και η FIFA. Μάλιστα, λέγεται ότι αποχώρησαν από τη διαδικασία κατά τη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος.