Το ζήτημα του νέου προπονητή συνεχίζει να απασχολεί τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού αλλά με τον Τροντ Σόλιντ πια να μην συγκεντρώνει το ποσοστό που είχε. Οι πιθανότητες, ο Νορβηγός τεχνικός να είναι ο εκλεκτός έχουν μειωθεί αρκετά και πλέον στο λιμάνι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η… λύση να μην προέρχεται από τη γνωστή λίστα με τους υποψηφίους.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξετάσει τις περιπτώσεις των Σόλιντ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Μαρτίνεθ και Όλτρα αλλά ποτέ δεν κινήθηκαν επίσημα για έρθουν σε συμφωνία μαζί τους. Αυτό έχει συμβεί μόνο με την περίπτωση του Ντομίνγκος Πασιένσια με τον οποίο όμως δεν επήλθε συμφωνία.

Η αναζήτηση συνεχίζεται αλλά στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας –πλέον- υπάρχει η αίσθηση ότι ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα ενδεχομένως να μην είναι από την λίστα με τους τέσσερις προπονητές (τα ονόματά τους αναφέρονται παραπάνω) που έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα.

Οι εξελίξεις αναμένονται στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τους υπευθύνους να θέλουν να κλείσουν το ζήτημα αλλά και να μην βιάζονται προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Πηγή: sport-fm.gr