Yποσχέσεις για πολλά γκολ και τίτλους έδωσαν κατά την παρουσίαση τους οι Πάντελιτς, Φουστέρ, Νέμεθ και Ουρτάδο λέγοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Οι καινούριοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών μίλησαν για τους στόχους και τις επιδιώξεις τους και το δικό του σχόλιο έκανε στο τέλος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει σημαντικά στον Ολυμπιακό. «Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση να αφήσω την ομάδα στην οποία ουσιαστικά μεγάλωσα. Ν’ αφήσω την Εσπανιόλ μετά από 18 χρόνια. Ωστόσο o Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

Ο Μάρκο Πάντελιτς από μέρους του μίλησε ελληνικά ενώ είχε και αρκετό χιούμορ. «Εγώ δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα για να παίξω. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα», υπογράμμισε αρχικά.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ δήλωσε πως είναι… διψασμένος για τίτλους. «Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες και από το εξωτερικό και από την Ελλάδα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. Η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ είναι καλή εμπειρία και πιστεύω πως είμαι έτοιμος».

Ο Νταβίντ Φουστέρ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για ευρωπαϊκή καταξίωση του Ολυμπιακού. «Γνωρίζω καλά τον προπονητή και η θέση που με υπολογίζει είναι αυτή που έπαιζα και πέρυσι, πίσω από τον φορ.

Το μήνυμα του Μαρινάκη

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε: «Έχουμε κάνει όλον αυτόν τον καιρό τόσες δηλώσεις και τόσες παρουσιάσεις. Περιμένουμε και από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να δείξουν την πραγματική τους αξία στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα να παίξουν μπάλα.

Πηγή: gazzetta.gr