Πανέτοιμος να προσπαθήσει για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, άρα και το νταμπλ, δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των προπονητών και των αρχηγών των «αιωνίων» για την έναρξη των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε: «Εμείς δίνουμε πάντα το 100%, αν αξίζουμε κι είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Για να φθάσουμε στο στόχο του πρωταθλήματος θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά, το ξέρουμε, θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», τόνισε.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν απαισιόδοξος για το ενδεχόμενο να δούμε και στην Ελλάδα οπαδούς των δύο ομάδων να συνυπάρχουν στις κερκίδες ενός γηπέδου και ανέφερε για τα σημεία που κατά τη γνώμη του υπερτερεί ο Παναθηναϊκός:

«Στο επίπεδο που είμαστε δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Σαφώς κάθε ομάδα έχει κάποια πράγματα που κάνει καλά και κάποια που δεν κάνει. Πέρα από αυτό, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει σε τι ημέρα θα βρεθείς και πώς θα αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέρουμε, πάνω κάτω, πώς θα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr