Μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλά και μια πειστική εμφάνιση, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιζητεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Έτο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για την πρωτιά στα πλέι οφ.

«Η ΑΕΚ είναι πιο καλή ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πιο δύσκολος αντίπαλος. Δεν πρέπει να χάσουμε αύριο. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει να δώσουμε περισσότερα στο ΟΑΚΑ. Με τον Ατρόμητο πιστεύω ότι αν νικήσουμε, θα πάρουμε την πρώτη θέση. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αρκεί να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα απουσιάσει λόγω ενοχλήσεων στον μηρό, ωστόσο θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «Δικέφαλο του Βορρά» στην τελευταία αγωνιστική της διαδικασίας και το ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν μπορώ να παίξω κόντρα στην ΑΕΚ. Έχω ενοχλήσεις πίσω στον μηρό. Με εξέτασε ο γιατρός και μου είπε ότι έχω ένα αιμάτωμα. Προτιμήθηκε να μην παίξω με την ΑΕΚ για να είμαι έτοιμος με τον Ατρόμητο».

Πηγή: Sport-fm.gr