Πολλές και μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και είναι δεδομένο πως το επόμενο διάστημα θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Ένα από αυτά, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και στο οποίο στέκεται και η εφημερίδα SportDay είναι του Ροντρίγκο Μολέδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από τους «ερυθρόλευκους» που δύσκολα θα συνεχίσουν στο Λιμάνι και τη νέα σεζόν είναι ο Αλμπέρτο Μποτία. Το συμβόλαιό του λήγει και φαίνεται ότι οι πιθανότητες να του γίνει νέα πρόταση είναι λίγες. Για τον λόγο αυτό προκρίνεται η περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Ο έμπειρος στόπερ, που αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ, απασχολεί ξανά τους Πειραιώτες, κάτι που έγινε -τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο- και τον Ιανουάριο. «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Μολέδο και πιθανότατα θα τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα χρονιά, αφού φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία», τόνισε πηγή από τη Βραζιλία, βάσει του σχετικού ρεπορτάζ.

Στο Λιμάνι εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες του Μολέδο, ενώ θεωρούν ότι μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω, μάλιστα, το κενό που θα αφήσει ο Ισπανός.