ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Μην ταξιδέψετε στα Γιάννενα χωρίς εισιτήριο

Οποιαδήποτε τιμωρία μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια του τίτλου, προειδοποιούν στον «δικέφαλο»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:54
02/02/2018
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Μην ταξιδέψετε στα Γιάννενα χωρίς εισιτήριο
loading

Τα σχεδόν 800 εισιτήρια που εξασφάλισε για τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της εξαφανίστηκαν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει έκκληση στον κόσμο της να μην ταξιδέψει στα Γιάννενα δίχως να έχει εξασφαλισμένο ένα από αυτά για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για τη θύρα που έχει παραχωρηθεί για μεμονωμένους εκδρομείς στον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννενα.

«Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν αν δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής τιμωρίας, που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την καλή συνεργασία, ώστε να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση του «δικεφάλου».

Ηταν πρακτικά αδύνατο από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» να διατεθούν περισσότερα από τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στη θύρα των φιλοξενουμένων, ούτε να ζητηθεί από την ομάδα των Ιωαννίνων να διατεθεί εκδοτήριο για τις ανάγκες των οπαδών τους.

Μπορεί η ζήτηση να ήταν διπλάσια και τριπλάσια, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς φρόντισαν να είναι απόλυτα συνεπείς και να περιορίσουν όσο μπορούν τις πιθανότητες για τη δημιουργία προβλημάτων κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει