Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/3). Από την προπόνηση αποχώρησε ο Βιτόλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ανησυχία προκαλεί η αποχώρηση του Βιτόλο από το πρόγραμμα, καθώς γύρισε το πόδι του. Ωστόσο, αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Μάλιστα ο Ισπανός μεσοαμυντικός πιθανότατα θα βρίσκεται και στο βασικό σχήμα.

Ο Μπουμσόνγκ έχει πιθανότητες να συμμετάσχει στην αποστολή μετά από περίπου δίμηνη αποχή, ωστόσο η συμμετοχή του στην ενδεκάδα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιόσου Σαριέγκι προπονήθηκε κανονικά μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, διεκδικώντας θέση στο βασικό σχήμα, μαζί με τους Καντέ και Μπιέρσμιρ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Δεδομένες απουσίες είναι αυτές των Λέτο και Ρούντολφ.

Πηγή: sport-fm.gr