Στον βραζιλιάνο επιθετικό θα πέσει το βάρος της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ για τη Σούπερ Λίγκα. Ο Ντιόγκο είναι ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, από την στιγμή που και ο Τζεμπούρ δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω καρτών, αλλά και ο Πάντελιτς, λόγω του τραυματισμού του.

Ο Βραζιλιάνος έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές στα τελευταία παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση και να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια του, έχοντας –μάλιστα- σκοράρει κιόλας, με τα ερυθρόλευκα.

Ατομικό ο Μαρκάνο
Στη σημερινή προπόνηση ήταν η σειρά του Μαρκάνο να ξεκουραστεί. Ο Ισπανός άσος γυμνάστηκε αλλά σε χαμηλότερη ένταση σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του, στο γυμναστήριο.

Πρόκειται για μια τακτική που ακολουθείται έτσι ώστε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια μαζεμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκουράζονται, αποτρέποντας και αδικαιολόγητη πίεση αλλά και ενδεχομένως κάποιους μυικούς τραυματισμούς από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr