Τον προβληματισμό και την πικρία του από την κακή εμφάνιση του Άρη στον αγώνα με την Βιλερμπάν εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα επηρεάστηκε από τη νίκη της Ντόνετσκ επί της Χίμκι που έγινε νωρίτερα του δικού τους αγώνα και στάθηκε στις απουσίες βασικών παικτών κατ’ επανάληψη.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φίλους των Θεσσαλονικέων που βρέθηκαν στο γήπεδο και υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος σε κάθε αγώνα χωρίς να σταματήσει την προσπάθειά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των «κίτρινων»:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά μας επηρέασε το αποτέλεσμα στον άλλον αγώνα. Έχουμε μείνει πολλοί λίγοι και είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνουμε χωρίς βασικούς παίκτες. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε σε τόσους συνεχόμενους αγώνες υψηλού επιπέδου.

Δεν σταματάμε την προσπάθεια και στηρίζουμε τα παιδιά. Έχουμε μείνει λίγοι, αλλά θα παλέψουμε σε κάθε αγώνα. Στεναχωριόμαστε γιατί μια εικόνα που δημιουργήσαμε και υπερασπιζόμαστε αλλοιώνεται λόγω των πολλών απουσιών. Είναι δύσκολο και μας στεναχωρεί όλους.

Θέλουμε να πούμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ειδικά στα παιδιά που ήρθαν από την Ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης για να μας συμπαρασταθούν. Μας δίνουν κουράγιο από την αρχή της χρονιάς.

Εκτιμώ ότι η ευρωπαϊκή παρουσία μας από την αρχή της χρονιάς ήταν πολύ καλή. Παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες με υψηλούς προϋπολογισμούς και πολύ καλή οργάνωση. Προσπαθούμε να κρατάμε την σημαία του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών».

Πηγή: sport-fm.gr