Έτοιμος να βαρέσει διάλυση είναι ο ΟΦΗ, αν δεν μπουν άμεσα χρήματα – με οποιονδήποτε τρόπο – στα ταμεία του. Η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ καλείται να έχει βρει 400.000 ευρώ μέχρι τα μέσα Μαρτίου, αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες και ενδέχεται να του επιβληθεί αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής οι Κρητικοί μπορούν να υπολογίζουν στα 100.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, η άσχημη κατάσταση της ομάδας φαίνεται από την απόφαση της ΠΑΕ να μην ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας στους εμπορικούς αγώνες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όπως και στους αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας) και να πάρει έξτρα χρήματα από τα κανονικά εισιτήρια.

Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ θέλει να βρει λύσεις στις 23 υποθέσεις προσφυγών που εκκρεμούν και εκείνες που επείγουν είναι 10 (πρέπει να πληρώσει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου)!

Έτσι, χρειάζεται να βρει άμεσα 200.000 (αν μπουν άμεσα και τα 100.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό) και χρειάζεται να βρει άλλα τόσα για να πάρει οικονομική «ανάσα» μέχρι να παρουσιαστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα… Ήδη η διοίκηση έχει απευθύνει έκκληση σε όλες τις κατευθύνσεις για οικονομική ενίσχυση, εξαγγέλλοντας αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Πάντως, τα μηνύματα μέχρι στιγμής δεν είναι αισιόδοξα.

Οι προσφυγές

Οι 23 υποθέσεις προσφυγών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα είναι οι εξής:

Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.

Τα «επείγοντα»

Από τις συνολικά 23 περιπτώσεις προσφυγών, επείγουσες που πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι την επόμενη Τρίτη (07/02), είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν.

Πηγή: sport-fm.gr