Το τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας δίνει απέναντι στην Καλλιθέα η ΑΕΚ (20:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 2). Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντιόπ, Ντατόμο και Γιάχιτς, οι οποίοι προορίζονται για βασικοί.

Στο τουρνουά του Σίδνεϊ η ΑΕΚ είχε εξαιρετική παρουσία αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η «άγρια» πρωινή ώρα αλλά και η μη τηλεοπτική κάλυψη –με εξαίρεση τους μυημένους στα του ίντερνετ- δεν επέτρεψε στον περισσότερο κόσμο να δει την ομάδα αγωνιζόμενη.

Η αναμονή έλαβε τέλος και στις 20:00 στο «Ελ Πάσο», οι φίλοι της «Ένωσης» θα δουν τα αποκαλυπτήρια της φετινής ΑΕΚ. Η αναμέτρηση αυτή μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα, αφού θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας απέναντι στη Νταντί Γιουνάιτεντ στις 19 Αυγούστου.

Απουσίες

Στο παιχνίδι δεν θα λάβουν μέρος τρεις παίκτες τους οποίους ο Μπάγεβιτς προορίζει για βασικούς. Ο Ντιόπ στην προπόνηση της Παρασκευής πήρε κανονικά μέρος, όμως κρίθηκε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για παιχνίδι, κάτι που ισχύει και για τον Νταντόμο. Αντίθετα, ο Γιάχιτς θα λείψει καθώς θα λάβει μέρος με την εθνική Βοσνίας για το φιλικό παιχνίδι με το Κατάρ.

Αναλυτικά, οι παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γεωργέας, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Μάκος, Ιντζόγλου, Καφές, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπερνς, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Παυλής, Έντερ, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης και Φροξυλιάς.

Η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μπάγεβιτς λογικά θα αποτελείται από τους Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Γεωργέας και αριστερά ο Καράμπελας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δέλλας και Μανωλάς με αμυντικά χαφ τους Καφέ και Γκέντσογλου. Στην κορυφή της επίθεσης μάλλον θα δούμε τον Τζεμπούρ και η τριάδα πίσω του θα αποτελείται από τους Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο και Σκόκο.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα στο περιθώριο του αγώνα θα τιμήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος μαζί με τους συνεργάτες του.

Δεν τρομάζει η Νταντί Γιουνάιτεντ

Βατή θεωρείται η κλήρωση των πλέι οφ του Europa League που έφερε τη σκωτσέζικη Νταντί Γιουνάιτεντ αντίπαλο της «Ένωσης». Στο στρατόπεδο της ομάδας όλοι πιστεύουν ότι οι όμιλοι είναι κοντά, αρκεί η ομάδα να εμφανιστεί σοβαρή, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλο, προτιμώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Πηγή: sport-fm