Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναγνώρισε πως η ομάδα του θα έχει δύσκολη αποστολή -όχι μόνο λόγω έδρας και ποιότητας του αντιπάλου, αλλά κι επειδή εκείνος θα θέλει να διεκδικήσει έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια.

Όσον αφορά στην «Ένωση», δε, ευχήθηκε ξανά να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα και χαρακτήρισε αναγκαία τη χρησιμοποίηση νέων παικτών ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου στον «102 FM»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, μια και ο ΠΑΟΚ είναι μια ικανή και άκρως επιθετική ομάδα. Θα παίξουμε σε μια καυτή έδρα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κι εύχομαι να κερδίσει ο ικανότερος».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ΑΕΚ: «Πρώτον υπάρχει μια ισορροπία και καλύτερη προσέγγιση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, από το προπονητικό τιμ. Επίσης, είμαι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτό βοήθησε. Τρίτον, προσπαθήσαμε να δώσουμε μια διαφορετική τακτική. Όλα αυτά έφεραν ορισμένες αλλαγές, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και προσήλωση για να έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ανησυχεί για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ ή για το νοκ άουτ ματς στην Τούμπα: «Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Και επειδή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και γιατί αγωνιζόμαστε σε ένα νοκ άουτ ματς, εκτός έδρας. Είναι μια έδρα, που έχει πολύ κοντά τους οπαδούς της ομάδας. Ακόμα, πάντως, είναι νωρίς για να αξιολογήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» της ΑΕΚ: «Είναι τα οικονομικά προβλήματα. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί μια λύση. Εμείς προσπαθούμε να προωθήσουμε ορισμένους νεαρούς παίκτες για να δημιουργήσουμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον».

Για τα λεγόμενα του Ζαγοράκη στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι σύμφωνος με τη στάση που κράτησε ο κ. Ζαγοράκης. Αν αυτό γίνει σταδιακά και με τις απαιτούμενες υποδομές, τότε σύντομα θα έχουμε καλά αποτελέσματα και θα είναι προτιμότερο για όλους μας. Θα υπάρχουν, κατ’ αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Για το περσινό ματς Κυπέλλου: «Πέρυσι δίκαια φτάσαμε στον τελικό και τον πήραμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει έναν τίτλο μετά από ορισμένα χρόνια και θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Πηγή: sportfm.gr