Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει, αλλά δεν μπορεί, η Μίλαν τον έχει στο «στόχαστρό» της για αντικαταστάτη του Αντόνιο Κασάνο και η Μάντσεστερ Σίτι τον περιμένει να επιστρέψει στην Αγγλία! Κατάσταση-μύλος για τον Κάρλος Τέβες, με τον Αργεντινό επιθετικό να εξακολουθεί να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

Ο πρόεδρος της Μπόκα φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, όσον αφορά σε πιθανή μετακίνηση του διεθνούς επιθετικού στο Μπουένος Άιρες, τονίζοντας ότι «είναι αρκετά ακριβός» για το ταμείο του συλλόγου.

«Είναι γνωστό ότι ο Κάρλος είναι σημαντική προσωπικότητα για την ιστορία μας και γενικά για την πόλη μας. Αλλά από οικονομικής πλευράς, είναι απίθανο να συμβεί κάτι», δήλωσε ο Χόρχε Αμόρ Αμεάλ, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, αποκαλύπτοντας –μάλιστα- ότι μίλησε με τον άσο της Σίτι και του εξέφρασε την συμπαράστασή του στις δύσκολες πλευρές που περνά.

Από την πλευρά τους, οι «πολίτες» περιμένουν την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στις προπονήσεις, αφού ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει δώσει το «παρών» στο Κάρινγκτον, εδώ και μια εβδομάδα. Μάλιστα, στον αγγλικό Τύπο γίνεται λόγος για βαριά τιμωρία που δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και στη διακοπή συμβολαίου, την ώρα που ακόμη ένας «μνηστήρας» κάνει την εμφάνισή του.

Η Μίλαν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος έχει τεθεί νοκ-άουτ έως το τέλος της σεζόν και ο Τέβες φαντάζει ιδανική επιλογή.

Πηγή: sportfm.gr