Ικανοποιημένος απ’ την απόδοση της ομάδας του, δεδομένου ότι εκείνη σημειώθηκε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο -όπως χαρακτήρισε την Ελλάδα- παρουσιάστηκε ο Ντικ Άντβοκαατ.

Ο τεχνικός της Ρωσίας στάθηκε στην κόπωση που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο κάποιοι απ’ τους παίκτες του, ενώ ερωτώμενος για το αν θα ήθελε τη χώρα μας αντίπαλο στο Euro 2012, τόνισε ότι η ομάδα του Σάντος είναι πολύ δυνατή «κι αυτό το ξέρουν καλά οι Κροάτες».

Αναλυτικά όσα είπε ο Άντβοκαατ:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς όπου πήγαμε με τους περισσότερους παίκτες μας να είναι στο τέλος της χρονιάς με τις ομάδες τους. Είχαμε ευκαιρίες αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Κάναμε κάποια λάθη στις αντεπιθέσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της σερί. Είναι μία καλή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση. Θα μπορούσα να πω ότι η Εθνική σας είναι αρκετά δυνατή καθώς έπαιξε 16 ματς δίχως να χάσει. Στο πρώτο μέρος είδατε και εσείς πως δεν φοβόταν καθόλου».

Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: «Και οι δύο νεαροί που έπαιξαν ήταν αρκετά καλοί. Όπως είπα πριν η Ελλάδα είναι δυνατός αντίπαλος. Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοια ματς».

Για την απόδοση της Ρωσίας: «Η απόδοσή σου όταν παίζεις με την Ελλάδα πρέπει να είναι καλή. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Όπως ξέρετε, όμως, είναι το τέλος της σεζόν για πολλούς παίκτες».

Για τον Χολέμπας: «Για να είμαι ειλικρινής έβλεπα την δική μου ομάδα κυρίως. Το νούμερο 3 (σ.σ. Χολέμπας) είναι μέσα σε αυτό το σύνολο. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και το απέδειξε με την παρουσία της, αλλά και την πρόκρισή της. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Σήμερα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στην συνέχεια».

Για το εάν θέλει την Ελλάδα ως αντίπαλο: «Είναι δύσκολες αυτές οι ερωτήσεις. Η Ελλάδα έδειξε το 2004 το τι μπορεί να κάνει ως ομάδα. Η Ελλάδα είναι μία ομάδα που είναι δύσκολο να νικήσεις. Οι Κροάτες το ξέρουν καλά αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr