Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έστρεψε το ενδιαφέρον μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, τόνισε παράλληλα πως θα στηρίξει τον Γιάννη Αραμπατζή, παρά το σημαντικό λάθος που έκανε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα παραγκωνισμού του από την ενδεκάδα. Παράλληλα υποσχέθηκε πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στο ντέρμπι με τους «πράσινου» τους οποίους χαρακτήρισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Για τα ατομικά λάθη: «Σίγουρα είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Τα ατομικά λάθη διαλύουν οποιαδήποτε τακτική. Ένα πολύ περίεργο γκολ το οποίο σημειώθηκε στο καλύτερό μας σημείο. Ενώ κατάφερε να προηγηθεί εμείς είχαμε το σθένος, είχαμε την ηρεμία, βρήκαμε σωστό τρόπο ανάπτυξης ισοφαρίσαμε αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Μέσα σε τρεις μέρες δεν έχουμε περιθώριο να κρίνουμε τα λάθη. Από την άλλη εβδομάδα».

Για Αραμπατζή: «Είναι σε κακή κατάσταση θα έχει την πλήρη στήριξη και θα ξεκινήσει στο ντέρμπι. Θα έχω μαζί του κουβέντα. Είναι ικανός, πιστεύουμε σε αυτόν και με χαροποίησε ο κόσμος που φώναξε το όνομά του. Θα πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι άδικο να γίνονται τέτοια λάθη και να χαλάει την εικόνα».

Τι κρατάει η ΑΕΚ: Δώσαμε ευκαιρία σε νέα παιδιά όπως ο Χέλγκασον. Έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μυϊκός τραυματισμός. Η έλλειψη έδειξε ότι δυσκολεύει κάποια παιδιά. Ελέγξαμε το παιχνίδι ενώ είχαμε αλλαγές και πήγαμε καλά. Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε πως θα προηγηθούμε δεχτήκαμε το γκολ».

Για το ντέρμπι: «Δεν υπάρχει η λέξη φόβος σε μεγάλες ομάδες. Είναι προσωπικότητες και πρέπει να προετοιμαστούν ενόψει του ντέρμπι. Δεν χωρούν δικαιολογίες. Στο ποδόσφαιρο μπαίνουν τέτοια γκολ. Θέλαμε ένα άλλο αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ορθώνουμε το ανάστημά μας και πάμε να παίξουμε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος».

Για τα όπλα της ΑΕΚ: «Αν δεν πιστεύω στους παίκτες και στο ρόστερ τότε έχω ήδη αποτύχει. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για την τακτική θα την δούμε τις επόμενες ημέρες. Είναι σύντομος ο χρόνος που έχουμε όμως θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος τους. Και ο κόσμος είδε τα θετικά μηνύματα. Δυστυχώς μετράει το αποτέλεσμα και αυτά δεν φτάνουν».

Πηγή: sport-fm.gr