Για τις αλλαγές που έφερε ο Νίκος Κωστένογλου, αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη, μίλησε  ο Χοσέ Κάρλος. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στη Nova τόνισε, μεταξύ άλλων: «…έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν μείνει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση του τίτλου».

Αρχικά, είπε: «Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Όμως, τώρα πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν ξέρω πολλά για τον Άρη. Εμάς μας λείπει η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Όταν κάνουμε γκολ τις τελικές προσπάθειες μας, τότε θα έρθουν και οι νίκες».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι νωρίς για τον νέο προπονητή. Μόλις σε τρία παιχνίδια έχει καθίσει στον πάγκο. Σίγουρα έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν μείνει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση του τίτλου. Απομένουν ακόμα πολλά παιχνίδια».

Πηγή: sportfm.gr