Από την μία πλευρά ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, από την άλλη η ΑΧΙΟΜ CAPITAL. Δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα πρόταση από άλλον ενδιαφερόμενο! Ο πρίγκιπας Σουλτάν φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο τίποτα δεν προδικάζει ότι τελικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταλήξει σε αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη –αντιλαμβανόμενη την σημασία της εισροής χρημάτων στην ομάδα άμεσα- ξεκαθαρίζει ότι τις μετοχές θα τις πάρει όποιος θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να βγει η σεζόν.

«Όποιος βάλει πρώτος τα χρήματα θα την πάρει», φέρεται να έλεγε χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ περιμένει το ραντεβού που θα έχει αύριο με τα στελέχη της ΑΧΙΟΜ CAPITAL που θα έρθουν στην Αθήνα. Ωστόσο μέχρι και τώρα δεν γνωρίζει το όνομα του επενδυτή, του οποίου το ενδιαφέρον θα του παρουσιάσουν αύριο τα άτομα από την ΑΧΙΟΜ CAPITAL.

Από την AXIOM θα ζητήσουν άμεσα να διενεργηθεί οικονομικός έλεγχος στα ταμεία της ΠΑΕ από ξένη γνωστή εταιρεία για να δουν ποια θα είναι η ακριβής οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ενημέρωση για το γήπεδο στο Βοτανικό, με στόχο το συντομότερο δυνατό την ανέγερσή του με αποτέλεσμα να μπουν και άλλα έσοδα στην ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ένας οικονομικός κολοσσός και έχει μπει σε ομάδες μπέιζμπολ και κρίκετ στην Αμερική. Ο λόγος που έρχεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό είναι διότι έψαξε και έμαθε την ιστορία του συλλόγου, αλλά και ότι υπάρχει χώρος για να αυξήσει και τα προσωπικά του έσοδα από κάποιες επενδύσεις σε real estate στην Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος επενδυτής συμμετέχει σε μεγάλα ξενοδοχεία στην Κρήτη, άρα έχει γνώσεις από την Ελλάδα.

Τα χρήματα που θέλει να «ρίξει» στον Παναθηναϊκό δεν έχουν προσδιοριστεί, αλλά όσοι τον ξέρουν λένε ότι «θα είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα».

Πηγή: sportfm.gr