Άτυχος στάθηκε ο Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός μέσος του Άρη δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και χτύπησε ξανά (πάνω από τον αστράγαλο) στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος στο Ρύσιο.

Το μέγεθος του τραυματισμού και ταυτόχρονα το διάστημα απουσίας του θα διαπιστωθεί το απόγευμα. Θα βγάλει ακτινογραφία, η οποία ελπίζεται να δείξει τη μικρότερη δυνατή ζημιά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα χάσει μερικές προπονήσεις.

Ούτως ή άλλως πάντως δεν έχει επανέλθει σε σημείο τέτοιο ώστε να θεωρείται βασική επιλογή στα χέρια του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος είδε και σήμερα τον Νέρι Καστίγιο να προπονείται μόνος του. Ο Μεξικανός, όπως και ο Σολτάνι είναι τιμωρημένοι, άρα και εκτός πλάνων εν όψει Εργοτέλη.

Στο πλαίσιο της 6ης «στροφής», ο Άρης ταξιδεύει στην Κρήτη και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Δεν έχει σημασία τόσο η εμφάνιση, όσο το αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για τη… μάχη της Κρήτης θα συνεχιστεί την Τρίτη με την προγραμματισμένη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Νέο Ρύσιο. Τα πλάνα της ενδεκάδας θα φανούν καλύτερα τις επόμενες ημέρες, αλλά οι αλλαγές θα είναι αρκετές.

Ο Σανκαρέ θα κάνει ντεμπούτο στο κέντρο της άμυνας (δίπλα σε έναν εκ των Λαζαρίδη ή Ντίκο), ο Νέτο μένει στον πάγκο, ο Παπαστεριανός ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα στα δεξιά της άμυνας, στα άκρα -λόγω και των προαναφερθεισών αλλαγών- θα ξεκινήσουν οι Ακόστα, Ούμπιντες, ενώ στην επίθεση ο Τσέζαρεκ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον αχίλλειο τένοντα.

Πηγή: sport-fm.gr