ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζητούν παρέμβαση της FIFA για την ΕΠΟ

Οι τρεις «σύμμαχοι» έστειλαν επιστολές στην παγκόσμια ομοσπονδία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
17:58
22/08/2016
ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζητούν παρέμβαση της FIFA για την ΕΠΟ
loading

Μετά τον Σταύρο Κοντονή, που κάλεσε την FIFA να αναλάβει δράση για τη σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι τρεις «σύμμαχοι».

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έστειλαν επιστολές προς τον εκπρόσωπο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ζητώντας ουσιαστικά την άμεση παρέμβασή της στην ΕΠΟ, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και οι μέχρι τώρα μέθοδοί της.

Οι πράσινοι και οι δύο «Δικέφαλοι» καταγγέλλουν τις μέχρι τώρα ενέργειες της διοίκησης Γκιρτζίκη και την κατηγορούν ανοιχτά πως δεν τηρεί τη νομιμότητα σε αρκετά θέματα.

Στις επιστολές των τριών συλλόγων γίνεται εκτενής αναφορά στο θέμα της διαιτησίας. Σε όλο το χρονικό με τους αρχιδιαιτητές, το ισπανικό μοντέλο, αλλά και κυρίως τον καταρτισμό των πινάκων, ο οποίος έγινε βάσει των θέλω της ΕΠΟ, δίχως να ενημερώσει και τοποθετώντας εκεί ρέφερι οι οποίοι έχουν προκαλέσει πολλάκις την κοινή γνώμη.

Από 'κει και πέρα, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ καταγγέλλουν τις επιχειρούμενες αλλαγές των δικαστών στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας, αφού με αυτή την κίνηση η ελληνική ομοσπονδία προσπαθεί να αποφύγει την παραπομπή των «υπόδικων» παραγόντων της που εμπλέκονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Τέλος, στις επιστολές προς την FIFA υπογραμμίζεται πως τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, όσο και άλλα πέντε μέλη παραπέμπονται με βούλευμα σε δίκη για την περιβόητη υπόθεση της Κάρτας Υγείας, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως αυτοί οι έξι εκπίπτουν αυτόματα από το αξίωμά τους (με την παράδοση του βουλεύματος στην ομοσπονδία).

Μένει τώρα πια να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της FIFA σε αυτές τις επιστολές των «συμμάχων», αφού είναι αλήθεια πως δεν είναι συνηθισμένο ομάδες να απευθύνονται απευθείας προς την παγκόσμια ομοσπονδία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει