Η ισοπαλία (1-1) που πήρε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στην Οντένσε τον φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και μαζί στο πριμ 2.5-3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία φέρνουν… μεταγραφή. Οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου και ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο Αντρέ Κάστρο.

Ο χαφ της Πόρτο αποτελεί την πρώτη επιλογή στη λίστα του προπονητή του «τριφυλλιού» και οι διοικούντες την ομάδα είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Ο 23χρονος μέσος, ωστόσο, δεν είναι ελεύθερος και οι «δράκοι» θέλουν να τον πουλήσουν και όχι να τον δανείσουν, όπως επιθυμεί ο Παναθηναϊκός. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το σημείο παίζει ο Φερέιρα και οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα της πατρίδας του.

Ο Κάστρο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Πόρτο, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα όλα να κρίνονται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Άλλες προτάσεις για τον παίκτη δεν υπάρχουν, κάτι που δίνει πολλές πιθανότητες στον Πορτογάλο να ντυθεί στα πράσινα, είτε ως δανεικός, είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας, είτε με χαμηλό αντίτιμο.

Πηγή: sport-fm.gr