«Τα ρίχνει» στον Σούστερ για το ναυάγιο η ΕΠΟ

Φέρεται να άλλαξε αιφνιδιαστικά τους όρους της συμφωνίας


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:12
30/09/2015
«Τα ρίχνει» στον Σούστερ για το ναυάγιο η ΕΠΟ
1
loading

Ως αποκλειστικό υπεύθυνο για το «ναυάγιο» της μεταξύ τους συνεργασίας υπέδειξε τον Μπερντ Σούστερ η ΕΠΟ. Μετά την οριστική διακοπή των συζητήσεων των δυο πλευρών, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα.

Σε αυτή παρουσιάζει ως λόγο ανατροπής της συμφωνίας το γεγονός ότι ο Γερμανός άλλαξε αιφνιδιαστικά τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

Σημειώνει, δε, ότι μετά την αρνητική τροπή που πήρε το ζήτημα, ξεκινά από την αρχή η διαδικασία αναζήτησης προπονητή στην Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΓΙΑΝΝΟΣ

    Ο άνθρωπος, απλώς δεν ήθελε τον Τσάνα για βοηθό του, αλλά η διαπλεκόμενη ΕΠΟ δεν το συζήταγε. Ας το πάρουμε απόφαση, Εθνική δεν πρόκειται να ξαναφτιάξουμε αν δεν αλλάξουμε τις παλιές νοοτροπίες.
    Μου φαίνεται ότι έχει δίκιο κι ο Κοντονής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει