Θέμα παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πολύ πιθανό να τεθεί στον Παναθηναϊκό, αν η ομάδα δεν καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η συνεχείς κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχουν προβληματίσει τους διοικούντες την ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει ακόμα σκέψεις απομάκρυνσης του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ωστόσο, αν συνεχιστεί η κακή πορεία των «πρασίνων» και στα πλέι οφ και χαθεί η πρωτιά, τότε ίσως υπάρξει θέμα και όχι μόνο από την πλευρά του «τριφυλλιού», αλλά και από εκείνη του Πορτογάλου. Από την άλλη πλευρά, αν τελικά συνεχίσει ο Φερέιρα και την επόμενη σεζόν, θα χρειαστούν ένας μεταφραστής και ένας γενικός αρχηγός που θα εμπνέει σεβασμό, διότι στα αποδυτήρια έχει χαθεί προ πολλού ο έλεγχος. Στην περίπτωση που φύγει 65χρονος τεχνικός, πρώτη επιλογή είναι οι Δώνης και Τσιώλης από Ελλάδα και Κούπερ από το εξωτερικό.

Τα λέει με τους συνδεσμίτες ο Γόντικας

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων του Παναθηναϊκού θα έχει σήμερα (13:00) ο Δημήτρης Γόντικας, στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος δεν θέλει ο αγώνας της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ να μετατραπεί σε συλλαλητήριο, για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και έχει προγραμματιστεί αυτό το ραντεβού, όπου θα επισημανθούν δύο πράγματα. Πρώτον, η αποφυγή επεισοδίων που μπορεί να κοστίσουν νέα τιμωρία της έδρας και δεύτερον να στηριχθούν οι παίκτες, για να πάρουν έστω την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Από την πλευρά των οπαδών υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αποχή, εις ένδειξη διαμαρτυρίας ή να κρεμάσουν πανό για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Οι οργανωμένοι, παράλληλα, θα ζητήσουν να ενημερωθούν για το πλάνο της επόμενης σεζόν, αν θα υπάρξουν πωλήσεις και ποιοι θα φύγουν, ποιοι μέτοχοι τελικά θα μπουν μπροστά και αν θα ενισχυθεί η ομάδα.

Αλλαγές προσώπων με ΑΕΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει το 4-3-3 που χρησιμοποίησε στην Τούμπα. Οι επιστροφές των Καντέ και Μπουμσόνγκ, ωστόσο, προσθέτουν λύσεις, ιδίως στον αμυντικό τομέα. Ο Πορτογάλος προπονητής, για το παιχνίδι της Πέμπτης με την ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Λέτο, αλλά και τους τραυματίες Σπυρόπουλο και Μαρίνο.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα κάτω από δοκάρια, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Καντέ στην άμυνα, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Καραγκούνη στα χαφ, με τον Σισέ μοναδικό προωθημένο και τους Χριστοδουλόπουλο, Νίνη στα άκρα.

*Το τελευταίο διάστημα ο Τζιμπρίλ Σισέ νιώθει πολύ πιεσμένος και αυτό του βγαίνει σε νεύρα, όπως έδειξε και το επεισόδιο με τον Καραγκούνη. Αυτά αποτελούν απόδειξη ότι με τη λήξη της σεζόν θα ετοιμάσει βαλίτσες για εξωτερικό, άσχετα αν δεν το φωνάζει. Η αγάπη του κόσμου δεν μπορεί να τον κρατήσει στην Παιανία και όλη αυτή η κατάσταση μετατρέπεται σε νεύρα και ένταση.

Πηγή: sport-fm.gr