Την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φετινή σεζόν, παραδέχτηκε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-1 από τους «κόκκινους διαβόλους», με την οποία έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα Αγγλίας. Ο τεχνικός της Τσέλσι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του στους «μπλε», εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι τους και την επόμενη σεζόν.

«Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Θα πρέπει να περιμένω κι εγώ δύο εβδομάδες ακόμη, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Πάντως, αν με ρωτούσατε και περνούσε από το χέρι μου, θα ήθελα να παραμείνω» δήλωσε μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι σε αγγλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός προπονητής, για να συμπληρώσει αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι:

«Το παιχνίδι χάθηκε από το πρώτο λεπτό, όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα. Ήταν δύσκολο μετά να επιστρέψουμε στο σκορ και να ανασυνταχθούμε. Πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα και την ανωτερότητα της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον ήταν καλύτερη στο μεταξύ μας παιχνίδι αλλά και σε γενικότερο πλαίσιο, ήταν καλύτερη τη φετινή σεζόν και πανάξια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr