Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Η ΑΕΚ κατάθεσε –μέσω e-mail- την τελική της πρόταση προς τον Ίσμαελ Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία είναι βελτιωμένη κατά 100.000 ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη. Σύντομα περιμένει την απάντησή του Αργεντινού επιθετικού η Ένωση…

Η πρόταση αφορά και πάλι συμβόλαιο δύο ετών που περιλαμβάνει υψηλότερες πάγιες αποδοχές. Δηλαδή, σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση που είχε γίνει (500.000) πλέον η Ένωση προτείνει διετές συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ με τα ακόλουθα μπόνους

-150.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος ή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

-20.000 ευρώ για κατάκτηση Κυπέλλου

-20.000 ευρώ για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Οι διαφορές
Η τελική πρόταση της ΑΕΚ είναι βελτιωμένη ως προς τις πάγιες αποδοχές του παίκτη. Αυτή η αλλαγή έχει προέρθει από την αφαίρεση του πριμ συμμετοχών που υπήρχε στην προηγούμενη πρόταση που είχε καταθέσει η Ένωση. Βάσει την προηγούμενης πρότασης ο παίκτης θα λάμβανε περίπου 100.000 ευρώ εάν συμπλήρωνε 40 συμμετοχές σε κάθε αγωνιστική σεζόν.

Η απάντηση
Στην ΑΕΚ θέλουν όσο το δυνατόν το συντομότερο να γνωρίζουν την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη διοίκηση της Ένωσης μεταφέρθηκε στον παίκτη η διάθεση να υπάρξει μια απάντηση του παίκτη μέσα σε ένα διάστημα δύο-τριών εβδομάδων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια αντίδραση από την πλευρά του παίκτη και εάν η τελική πρόταση της ΑΕΚ ικανοποιεί τον «Ζορό». Το γεγονός είναι ότι ο παίκτης δήλωνε δυσαρεστημένος από την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε μέχρι να γίνει η πρόταση της ΑΕΚ, κάτι που το λαμβάνει από την πλευρά της Ένωσης σαν έλλειψη –πραγματικού- ενδιαφέροντος για να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί του.

Πηγή: sportfm.gr