Για τα καλά σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. «Ενέσεις» ηθικού από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα στους παίκτες, στους οποίους τόνισε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ο αγώνας της χρονιάς, ενώ πρόσθεσε ότι επειδή οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι στη βαθμολογία, δεν σημαίνει πως είναι και καλύτερη. Προβληματίζεται ο Πορτογάλος για την ενδεκάδα, λόγω της απουσίας του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογία και αυτό αποτελεί από μόνο του μεγάλο κίνητρο. Για εμάς είναι το ματς της χρονιάς. Μπορούμε να νικήσουμε και να τους πλησιάσουμε, μεταφέροντας τους πίεση, που θα βγει προς όφελος μας. Επειδή είναι πρώτοι, δεν σημαίνει πως είναι καλύτεροι», τόνισε στους παίκτες του «τριφυλλιού» ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε την πίστη που έχει στην ομάδα.

«Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα και θέλω να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα συναντήσουμε καυτή ατμόσφαιρα και αυτό πρέπει να μας φτιάξει περισσότερο. Πάμε με πάθος για να πάρουμε το διπλό. Πάμε να παίξουμε ως ομάδα και να φύγουμε ως ομάδα», κατέληξε ο Πορτογάλος.

Πηγή: sport-fm.gr