Την ώρα που οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της χώρας έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στη League Phase του Champions League συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί τους, οι οποίοι ούτως ή άλλως ήταν ενθουσιασμένοι στον τελευταίο 1,5 χρόνο, να ανυπομονούν για την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του, πάντως, δεν βιάζονται και συνεχίζουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό, με την προπόνηση της Τετάρτης (6/8) να ξεκινάει με προθέρμανση και να συνεχίζεται με δύναμη στο γήπεδο και κατοχή με οκτώ εναντίον οκτώ.

Οι νταμπλούχοι δούλεψαν στην ανάπτυξη και τα τελειώματα, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με παιχνίδι 20 λεπτών δέκα εναντίον δέκα από τη μία περιοχή στην άλλη.