Με τη βασική τριάδα του στα χαφ θα παραταχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, αφού ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αντίθετα με τον Έλληνα μέσο, ατομικό ακολούθησε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με την «Ένωση».

Μέσα και ο Ζιλμπέρτο, αν και δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ωστόσο πολύ δύσκολα θα λείψει από το κυριακάτιμο ματς.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», οι οποίοι βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθως επιδόθηκαν σε ταχύτητες.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι Μπουμσόνγκ και Γκαρσία συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.
Ο Καρνέζης ακολούθησε τοπ πρόγραμμα θεραπείας που του έχει υποδειχθεί, ενώ στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Γκοβού λόγω της υποβολής του σε οδοντιατρική επέμβαση. Απών και πάλι με άδεια για προσωπικούς λόγους ήταν ο Πλεσί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Γκοβού, Πλεσί, Δημούτσος, Καρνέζης, Κλέιτον, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.

Μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί, κατά τα φαινόμενα, με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Ιωαννίδη στα πλάγια, ενώ Σαριέγκι και Καντέ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα στα χαφ θα είναι για άλλο ένα παιχνίδι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης, με τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο να πλαισιώνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση.

Πηγή: sport-fm.gr