Σοβαρός θα πρέπει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ίκαρο στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο, αφού όπως εξήγησε ο Μίλος Τεόντοσιτς, αν υποτιμήσεις τους νεοφώτιστους… θα το πληρώσεις.

«Ο Ίκαρος έδειξε ότι έχει βρει τα πατήματά του στην Α1 και ότι αν τους υποτιμήσεις θα το πληρώσεις», είπε ο Σέρβος γκαρντ και πρόσθεσε: «Για μας το ζητούμενο είναι να είμαστε από την αρχή ως το τέλος μέσα στο πλάνο μας και να μπορέσουμε να κάνουμε σωστά κάποια πράγματα ενόψει Βαλένθια. Το παιχνίδι στην Ισπανία είναι πολύ σημαντικό για μας, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τον Ίκαρο».

Το ρυθμό τους θα πρέπει να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του ματς με τη Βαλένθια σχολίασε από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου: «Μας ενδιαφέρει πολύ μετά τη διακοπή της Ευρωλίγκα να κρατήσουμε το ρυθμό μας σε υψηλά επίπεδα ενόψει ενός δύσκολου και σημαντικού παιχνιδιού που έχουμε με τη Βαλένθια. Τα παιχνίδια που πέρασαν με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, κι αυτό με τον Ίκαρο, απαιτούσαν και απαιτούν ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή. Ο Ίκαρος έχει δυο κατηγορίες παικτών. Μια εξάδα από έμπειρους στην Α1 και μια εξάδα από έμπειρους παίκτες που έκαναν πρωταθλητισμό στην Α2».

Πηγή: sportfm.gr