Με ανάρτησή του στα social media ο Κούλης Δουρέκας, ο οποίος δουλεύει πλέον στη ΝΕΟΜ, διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός φορ είναι και φέτος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό καθώς τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα γκολ που πέτυχε και στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του νταμπλ καθώς τον Μάιο θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Οι εμφανίσεις του Ελ Κααμπί δεν πέρασαν απαρατήρητες και στη Σαουδική Αραβία υπήρξε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η ΝΕΟΜ, η οποία ετοιμάζεται να εξασφαλίσει την άνοδο από τη 2η στην 1η κατηγορία, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Πρόκειται για μια ομάδα στην οποία δουλεύει πλέον ο Δουρέκας, ο οποίος για χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με αποτέλεσμα από αυτόν να έρθει και η διάψευση στα περί ενδιαφέροντος για τον Ελ Κααμπί.

«Παραμύθια της χαλιμάς», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω των social media, βάζοντας έτσι τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο.