Το ενδεχόμενο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν δεν απέκλεισε ο Πέπε Ρέινα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. Ο Ισπανός πορτιέρο υποστήριξε πως θέλει να κατακτά τίτλους με την ομάδα που βρίσκεται, στόχους που δεν εκπληρώνει με τη Λίβερπουλ

«Ο Φαν ντερ Σαρ “κρεμάει” τα γάντια του το καλοκαίρι και είναι λογικό να ψάχνουν για τερματοφύλακα», τόνισε αναφορικά με τους στόχους των «κόκκινων διαβόλων» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Για το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο επόμενος πορτιέρο της Γιουνάιτεντ υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, δεν μπορώ να πω κάτι λογικό, επειδή έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Φυσικά ο καθένας θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να βρίσκεται σε μια ομάδα που κυνηγάει τίτλους. Εμείς πάντα παλεύαμε να μπούμε στο Champions League και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το “Ανφιλντ”, απάντησε: «Δεν θα πω ψέματα, θέλω να παίξω στο Champions League και να διεκδικήσω τίτλους».

Πηγή: sport-fm.gr